
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Olga F. (honda) ID 29673 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Prešovský chlebík.[ recept č. 8675 zo dňa 15.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400 ml vody,300 g hladkej múky,200 g vyrážkovej múky/kupujem v Kauflande/ 100 g grahamovej múky,2 lyžičky soli,2 lyžičky sušené droždie,1 lyžička kmín celý a jedna lyžička mletého kmínu,1 velký,alebo dva malé uvarené zemiaky/ked nemáte,nedáte,chlebík bude aj tak dobrý/. Ako alternatívu za zemiak som už použila aj strúhané jablko,ale v tom prípade treba dosypať viac múky,lebo jablko pustí šťavu. Tie múky možu byť aj v ľubovoľnom pomere,ja som piekla už aj z polohrubej,alebo len z dvoch druhov. POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny dať do pekárne,nastavujem program Klasik-pri tomto množstve múky nastavujem program malý,korka tmavá a trvá to 3.20 hod. Ak dám trochu viac múky tak už ide program s časom 3.30 hod. Mám pekáreň Eta Harmony. Po ukončení programu nechám v pekárni asi pol hodiny a potom ho vyberiem na rošt vychladnúť. Tento recept je u nás najobľúbenejší a pečiem ho už rok. Niekedy pridám aj olivy alebo nakrájané sušené paradajky. |
![]() | maria v. (misa2406) ID 60887 (3.1.2009, 9:00) |
Olga ďakujem za receptík,piekla som chlebíky hlavne grahomove a neboli podľa mojej predstavy.Su ťažke,tak som pozmenila dala som viac hladkej muky a bol fantasticky ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (15.11.2008, 20:27) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |