. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkami - RECEPT 8569

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 9254 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkami


[ recept č. 8569 zo dňa  ]


Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkami


POTREBNÉ PRÍSADY

Jeden baklažán, mozzarela, 2 paradajky, cesnak, olivový olej, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Baklažán si nakrájame na hrubšie kolieska, osolíme ho a necháme odpočívať. Medzitým si nakrájame na plátky paradajky, mozzarelu, očistíme a pretlačíme cesnak, ktorý zmiešame s olivovým olejom. Asi tak cca po 30 minutách utrieme z baklažánu vodu a ponatierame ho zmesou cesnaku a olivového oleja. Začneme vrstviť - ukladáme na seba plátok baklažánu, paradajky a mozzarely. Nakoniec všetko okoreníme, pokvapkáme ešte trošku olejom a dáme zapiecť. Zapekáme cca 25min pri 230°C. Dobrú chuť.

Extra tip: Keď je sezóna čerstvých byliniek je výborná k baklažánu ne tento sposob čerstvá bazalka :-).


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


vrstvy pred pečením


hotovo mnam



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Fantastické Muffins – čokoláda, oriešky, jabĺčka | Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkami | Langoše z pekárničky :o) >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kamila D. (kamakama) ID 23640 (24.6.2011, 19:42)
Geniálne jedlo (Y) , pridala som do toho este trosku cibulky a prvu mladu cuketku zo záhradky. Teraz to chrumkám so zapečenou bylinkovou bagetkou, a asi budem toto jedlo a jemu podobne jest celé leto. Ďakujem za tip (clamp) (jidlo)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (4.7.2011, 21:11)
(L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (12.11.2008, 9:44)
Este sa opytam,Vy to jete aj s tou supkou z baklazanu?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (12.11.2008, 10:15)
Jasne :-) :-)vsak je upecena....ale ak to tak nelubite, tak jednoducho baklazan osupte (L) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (10.11.2008, 18:13)
zeleninku ja rada.A toto snad aj skuuuuuuuuuuuuuuuusim (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (10.11.2008, 18:20)
(L)je to vynikajúce (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) určite skúste (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu