
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
veronika g. (WerQa) ID 42471 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Banánová torta[ recept č. 32335 zo dňa 2.10.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Piškótové cesto : 3 vajíčka, 150 kryštálového cukru, 120g polohrubej múky, 3 banány Parížska plnka: 150 čokolády, 200ml sladkej smotany , 50g masla POSTUP PRÍPRAVY Nestihla som tortu odfotit v prereze pretože bolo hneď po nej :D Do kastrólika si dáme čokoládu, maslo a smotanu a 6 minút varíme do rozpustenia. /lnku dáme na noc do chladničky. Cesto : celé vajíčka vymiešame s cukrom do peny a postupne pridávame múku. Cesto vylejem do vymastenej a pomúčenej tortovej formy a počieme vo vopred predhriatej rúre. Na vychladnté cesto naukladáme nakrájané banány. Parížsky krém vyberiem z chladničky a rozmixujeme ho aby nabral penovú kozistenicu. Potom ním potrieme banány a okraje torty. Na tortu nastrúhame čokoládu. Dobrú chuť! :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Martinka B. (bogulka6) ID 256067 (30.11.2012, 19:30) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina Š. (avivazka) ID 137431 (29.7.2011, 10:53) |
chcem sa spýtať, tá plnka mi zhustne, dnes skúšam tortičku piecť, zatiaľ mám tú plnku skoro ako polevu ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.10.2010, 17:02) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Mgr. Martina Š. (maťula) ID 6172, mimibazar.sk/matula (3.10.2010, 13:30) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |