
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Eleonóra K. (deniseee) ID 1443 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Malinový chlebík[ recept č. 8299 zo dňa 28.10.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 300 ml. mlieka, 4 vajíčka, 80 g. malín (robila som už aj z čučoriedok a bolo super), 3 lyžičky bieleho cukru kryšt., 21 g. droždia, 700 g. hladkej múky s označením T650, 2 lyžičky soli, 100 g. masla a 50 g. hnedého cukru POSTUP PRÍPRAVY Do nádoby na pečenie chleba dáme suroviny v poradí: mlieko, vajcia, maliny, biely cukor, droždie, múka. Urobíme do múky dierku a zahrnieme do nej soľ. Potom dáme nádobu do pekárne, nastavíme program 2 (Francúzsky chlieb), zvolíme požadovanú farbu kôrky, a zapneme. Keď začne pekáreň pípať na prípadné pridanie ďalších ingrediencií, pridajte maslo a hnedý cukor. Asi hodinu a 15 min. pred plánovaným koncom pečenia dávajte na chlebík dobrý pozor. Z neznámych príčin niekedy tak kráááásne kysne, až sa mu chce preliezť cez okraj nádoby, a to by nebolo dobre, tak ho pošupnite dovnútra nejakým nástrojom nepichlavým neostrým, nebojte, chlebíku sa nič nestane, stroju tiež nie. Tento chlebík máme veľmi radi, je fakt výýýýbornýýýý, a skvele chutí s džemom i kakaom, ale i ku kávičke. Je hebký ako koláč a veľmi voňavý. Susedom môže až nos vykrúcať :D. Dobrú chuť. |
![]() | Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (28.10.2008, 22:15) |
Skusim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eleonóra K. (deniseee) ID 1443, mimibazar.sk/deniseee (28.10.2008, 23:06) |
Verim, ze bude chutit ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |