. .. .. .. .. .. .
. .

Zemiakova pita - RECEPT 8173

Marianna S. (Marijanna) ID 49716
.
Oblasť: Humenné
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.6.2008
Naposledy: 25.6.2013 16:00
Aktualizácia: 2.3.2010 7:28
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 288
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 11
RECEPTY 144
NÁVODY 11

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Zemiakova pita


[ recept č. 8173 zo dňa  ]


Zemiakova pita


POTREBNÉ PRÍSADY

Je to juhoslaovansky recept origoš sa vola Pita od krompira-krompirača. Potrebujeme štrudlove cesto,lebo u nas neni dostat to origoš, 1kg zemiakov, 2 vajcia, vegeta, sol,poper, olej,kysla smotana, jogurt biely slany

POSTUP PRÍPRAVY

Vid ....****

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


surove zemiaky nastruhame na hrubšie, pridame vajcia korenie a premiešame


taketo potrebujeme listy-cesta


každy naolejujeme,spravne by sa malo ohriatym olejom,ale ja davam normalny z flaše


takto navrstvime na listy,možte aj viac ja som mala pat listov v baličku,ale zemiaky neboli eno-nuno,tak som dala menej,ale na posledne dve viac,treba si od oka určit asi kolko dame na jeden list,lebo kolko listov tolko plnky


rolujeme


naolejujeme aj pekač


pokladieme na pekač,hore naolejujeme len tak akurat, aby nebola priliš mastna


po upečeni natrieme kyslou smotanou alebo jogurtom,pokryjeme alobalom,aby sa uparila aby zmekl a potom rezeme na kusky,o je uz len pol pekača,moji papklai na obed,kym som prišla z robotky 2 popapali polku:)


je vynikajuca a pečieme 1hodku na 180st aj kus menej preba aby sa piekla a nie zhorela zhorela z zhora ja pečiem 1hod na 180' 160' my si na vrch dame ešte jogurt al kyslu smotanku,papame samu a možte podavat k masku ved su to banduročky a cesto:)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Hovadzi gulaš s polentou | Zemiakova pita | BUREK >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina P. (bambudža) ID 11372, mimibazar.sk/bambudza (7.11.2009, 21:52)
:-p .... jáááj prebúdza to moje chuťové bunky ;-) o chvíľku mi začnú slinky tiecť 8o| 8o| 8o| hneď by som sa zakusla do jedného ^o) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (hello).
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (14.11.2009, 18:46)
tak ako urobila si? (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (bambudža) ID 11372, mimibazar.sk/bambudza (10.1.2010, 22:36)
(F)Marianka skúšala som :-) no fantastikuš (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) isto to ešte spravím |:o)len keď si spomeniem hneď sa mi slinky zbiehajú 8o|
(hello) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (14.1.2010, 16:39)
dakujem krasneeeeeee (F) som velmi rada,že chutilo my sme vcera mali po dlhsom case,tak nam chutilo ;-) ja pitu robim aj z tekvice je vyborna na sladko alebo na slano (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (25.10.2008, 16:30)
http://www.youtube.com/watch?v=2KgjlqX5xdA&feature=related
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (24.10.2008, 21:46)
hmmm vyzera lahodne (pl) (pl) (pl) (pl) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zdenka H. (Zdenka55) ID 24381 (24.10.2008, 19:27)
Už sa teším.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (25.10.2008, 16:53)
uz je tam ako BUREK pa (L) (L) (L) a par videii aby bola lepšia predstava ako sa to cesto robi atd papapapapa (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (24.10.2008, 19:55)
Len ho preložim a hodim ho tu ok lebo ja ho kupujem viac mi chuti,nie som majster na to ;-)a nie je drahy,ale ak chces lahšiu variantu tak mam vreceptoch syrnicu a to je podobne ako burek len ma to iny tvar ^o) ^o)tak idem na to pa
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zdenka H. (Zdenka55) ID 24381 (23.10.2008, 20:06)
Marianka,
výborný recept, a takto náhodou recept na burek syrový nevieš?
Tiež veľká a vynikajúca špecialita.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (23.10.2008, 20:12)
Hmmmm viem aj na masovy,jablkovy to su fajnovky čo????Pridam??? (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
lucia Ď. (lucka001) ID 4368 (23.10.2008, 18:44)
marianka,
tvoje recepty vyzerajú skvele... (Y) (Y)tento určite vyskúšam (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (23.10.2008, 19:17)
Dakujem za velmi pekny komentar (L) snažim sa vložit aj juhoslovanske,lebo su zaujimave pre mna a ine ako u nas budem rada akskusis papapapapa (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (23.10.2008, 18:17)
Zemiaky idú do plnky surové? Vyzerá super. (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (23.10.2008, 18:28)
ano surove sa nastruhaju na hrubšie a v rure sa uvaria či upeču či čo sa snmi stane ;-) ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu