. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkove muffiny (mafiny) - RECEPT 8094

Eva V. (vinka) ID 5640
.
mimibazar.sk/vinka
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.8.2006
Naposledy: 19.1.2023 11:37
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 90
RODINNÉ FOTOGRAFIE 30
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 74
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Jablkove muffiny (mafiny)


[ recept č. 8094 zo dňa  ]


Jablkove muffiny (mafiny)


POTREBNÉ PRÍSADY

125g masla/margarinu, stipka soli, 100g cukru (ja pouzivam hnedy cukor), 2 vajicka, 250g pol. muky, 1/2 balicka prasku do peciva, 60g nasekanych osupanych mandli, 3 lyzice mlieka, 3 jablka

POSTUP PRÍPRAVY

vid. obrazkovy postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Maslo, sol, cukor do penista vymiesame, pridame vajicka a vymiesame.


Primiesame mandle.


Muku s praskom do peciva zmiesame. Postupne primiesavame muku a mlieko k maslu s cukrom ...


Vymiesame na cesto, nie prilis huste. Ak by sa vam zdalo huste pridajte trocha viac mlieka...


Do formy na muffiny si dame kosicky a naplnime ich cca do 2/3. Jablka osupeme, rozdelime na stvrtky a vylupneme jadrovniky. Jednotlive stvrtky pozdlzne narezeme... Stvrtky polozime do naplnenych formiciek...


Pecieme pri cca 180°C 25-35 minut. vyberieme z formy a nechame trocha vychladnut...


Mozeme posypat skoricovym cukrom (moze byt aj pred pecenim)... resp. vyskusajte tento TIP ;) : pre podavanie este "teplych" muffinov - zohrejeme si jablkovy kompot (alebo si ho uvarime), prepasirujeme a nim potrieme teple muffiny... Da sa pouzit aj jemne zohriata detska vyziva ;)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Masovo-zemiakovy nakyp | Jablkove muffiny (mafiny) | Vianocne florentinky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (31.10.2013, 20:16)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (26.11.2008, 14:27)
Poradím :
Ja som pridala do receptu vlašské orechy, škoricu a nakrájané uvarené jabĺčka. Takto nádherne voňali... (Y)
Do cetsa dajte aj pol deci oleja. Tak budú oveľa jemnejšie.
Do každého košíčka som pred pečením ešte do stredu pridala 1 kúsok jabĺčka, ktorý som obalila v škorici-nie v šk.cukry, ale v škorici... takto boli tááááááááááák šťavnatééé a táááááááááááák voňavééé :-)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (22.11.2008, 16:32)
(kolednici)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (21.10.2008, 13:45)
Evka vyzeraju bazsky (L) priam na zjedenie (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (21.10.2008, 9:32)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Kristína S. (KristyS) ID 21250, mimibazar.sk/kristys (21.10.2008, 9:00)
mnamky, to vyzera vyborne, mame doma kopec jablciek, tak sa dnes pustim do nich (Y) (Y) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (20.10.2008, 23:00)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu