Martina M. (mmj) ID 19672 |
 |
Oblasť: Liptovský Mikuláš |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 1.8.2007 |
Naposledy: 7.12.2016 9:17 |
Aktualizácia: 13.5.2013 10:58 |
|
|
|
NINA R. (ARABSKY KON) ID 102653 (9.7.2013, 17:13) |
Waw,uz aj idem hladat bazu na okoli  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
zuzana b. (Langley) ID 128110 (3.8.2011, 12:26) |
presne totok som hladala, dakujem moc  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (19.8.2010, 18:02) |
woow, toto je ale super napad, uz to mam odlozene, tetnto rok sa nam neurodilo moc jahod, ceresne neboli vobec, a bazu mame vsade ako burinu, tak predsa bude dzemu na zimu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina M. (mmj) ID 19672 (20.8.2010, 20:39) |
a je aj zdravý  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Aneta M. (tupinka) ID 99609 (2.7.2010, 14:01) |
Prosim Vas a aky Gelfix? Je ich viac druhov.Ten 1:1 alebo 2:1 alebo 3:1.Dakujem Aneta  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina M. (mmj) ID 19672 (2.7.2010, 14:42) |
2:1 je to na kilo ovocia pol kila cukru |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Aneta M. (tupinka) ID 99609 (19.8.2010, 15:45) |
dakujem velmi pekne,vyskusam.papa |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Helena J. (cuckaf) ID 63725 (11.8.2009, 17:08) |
Na záhrade máme bázu a už teraz hľadám recepty. Len by ma zaujímalo, či môžem tento džem robiť aj v domácej pekárni.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina M. (mmj) ID 19672 (11.8.2009, 18:59) |
no to neviem ja som ho robila normálne v hrnci, ale po mojich skúsenostiach s pekárničkou možeš skúsiť, len ja by som jablká pridala neskôr aby sa nerovarili.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Helena J. (cuckaf) ID 63725 (upravené 18.8.2009, 23:49) |
Musím , lebo máme na záhrade dva velikánske stromy. Asi budem aj zavárať a vôbec netuším ako. Dakujem . |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (16.10.2008, 8:09) |
vyzerá senzačne a bazu mám rada, voľakedy mi ju mamka dávala na "krvinky"  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |