Lubica L. (lubica007) ID 19881 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)
Spagetti aglio e olio e pomodoro
[ recept č. 7825 zo dňa 10.10.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
uvarené špagety,cherry paradajky,olúpaný cesnak,provensálske bylinky,mčk,parmezán,olivový olej
POSTUP PRÍPRAVY
veľmi rychle jedlo.Má ho aj dr.Bukovský v knihe"Hneď to bude".Akurát on tam nemá paradajky.Ale myslím,že by mu isto neprekážali.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
na 2 PL oleja....ja som použila olej z nakladaných paradajok v oleji......nevylejem predsa,je krasne voňavy....opečiem cherry paradajky,ziskajú takú štipľavú chuť.
....pridáme prelisovaný alebo na plátky nakrájaný cesnak....ja mám cesnak veľmi rada,tak som mala 8 strúčkov cesnaku a orestujeme.Dávame pozor,aby nám to neprihorelo.....
...pridáme bylinky,troška nám to prevonia kuchyňu....
.....a máme skoro hotovo.Do panvice pridáme uvarené špagety,dokladne premiešame,okoreníme mčk.
.....naservirujeme na tanier,posypeme strúhaným parmezámom.Postrehli ste správne.Nesolila som.Je to ochutené bylinkami a mčk.Iba špagety sa varili v slanej vode,to stačí.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
| Erika P. (babulina21) ID 59418 (9.12.2008, 19:53) |
TAKTO ich robime aj my a strasne ich milujeme su fakt vyyyyborne |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (15.12.2008, 9:15) |
rychle,lahke a super |
ODPOVEDAŤ |
patricia t. (p.a.t.u.s.a) ID 40609 (18.10.2008, 19:36) |
Mnam mnam zajtra si spravym na obedik. |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.10.2008, 10:56) |
|
ODPOVEDAŤ |
Marcela C. (rimanka) ID 30558 (14.10.2008, 14:13) |
Recept je fantasticky, aneverila som ze tie paradajky mozu mat tak pikantnu chut. A chutie skvele so spenatovymi spagetami. super. Dakujem. |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (upravené 14.10.2008, 15:49) |
ani ja som neverila,ze paradajky,teda CHERRY ked sa takto opeču a stačí im 5 minut su lahko pikantne.Rraz mi ich pripravil moj manzel ako prilohu ku spizom a bolo to výýýýborne.Mozem len odporucat.Som velmi rada,ze Vam chutilo!!! |
ODPOVEDAŤ |
| Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (11.10.2008, 11:31) |
toto robievam, ale s klasickým tvrdým syrom, parmezán mi nechutí ale je to fajnotka |
ODPOVEDAŤ |
| martina d. (matulaD) ID 9198, mimibazar.sk/matulad (11.10.2008, 11:28) |
Nieco podobne je aj u nas veeelmi oblubene. Len paradajky davam normalne, olupane a pokrajane a este nesmu chybat olivy! Je to skvely recepr |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (11.10.2008, 19:36) |
jasne,mozu byt aj obycajne paradajky.....ja mam cherry zamilovane,ked sa troska oprazia,su pikantne.na to ma naucit moj manzelik .Ale jasne,aj obycajne paradajky su super a nemusia sa opekat,staci ich len primiesat do zmesi.Je to jednoduche,chutne. |
ODPOVEDAŤ |
| JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (10.10.2008, 21:44) |
toto som mala dnes na obed a ani som nevedela,ze tu recept je ...miesto parmezanu tofu syr a plus olivy ..mňamota |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (11.10.2008, 9:32) |
tofu je tiez dobra varianta |
ODPOVEDAŤ |
| Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (10.10.2008, 21:36) |
Mňaaaaam, tieto špagety milujem, muž minule jedol takéto v pizza mizza s feferónkou a boli vraj tiež mňam ..toto určite spravím |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (11.10.2008, 9:31) |
ano,je to dobre aj s feferonkami......kto ich miluje.....este rada,cim dlhsie ich restujete,tym su stiplavejsie. |
ODPOVEDAŤ |
| | | Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (11.10.2008, 20:15) |
Veď o to tomu môjmu ide - aby to boli "ohne" |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (12.10.2008, 11:04) |
vsetky bacily vypaaaaalit? |
ODPOVEDAŤ |