. .. .. .. .. .. .
. .

Pečené rybie filé so žĺtkovou penou - RECEPT 778

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Pečené rybie filé so žĺtkovou penou


[ recept č. 778 zo dňa  ]


Pečené rybie filé so žĺtkovou penou


POTREBNÉ PRÍSADY

rybie filé * olivový olej alebo maslo * korenie na ryby * soľ * 1 kyslá smotana * 2 vajíčka * petržlenová vňať * citrón

POSTUP PRÍPRAVY

Vianočné jedlo aj pre Vaše detičky - ľahko ho pripravíte, je ľahučké, zdravé a budete veľmi radi, ak Vám niečo ostane.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Rozmrazené rybie filé nakrájajte na pásiky.
2. Teda v skutočnosti je pásik, resp. HRANOLČEK :-))) až na tejto fotke. Rybie hranolky teda osoľte a
3. ... pofŕkajte citrónovou šťavou....
4. Oblečte si fertuchu, nalepte igelit okolo varnej dosky a sprudka filé osmahnite na olivovom oleji, ak by sa Vám pásiky nerozpadali, bolo by super. Keď sa náhodou rozpadnú, tak na chuti sa nič nezmení :-))
5. Vajcia rozdeľte na bielky a žĺtky.
6. Do rozšľahaných žĺtkov pridajte biely jogurt,
7. ... nakrájanú petržlenovú vňať...
8. .... ušľahaný sneh z bielkov, osoľte, okoreňte...
9. Do jenskej misy dajte osmahnuté filé, opäť pokvapkajte citrónovou šťavou a nastrúhajte trocha kôry.
10. Žĺtkovú penu nalejte na filé a hor sa do horúcej rúry.
12. Zapekajte asi 20 minút, pokiaľ sa nevytvorí krehká žltká kôrka. Podávajte s varenými zemiakmi a nakrájaným mladým pórom.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Ľahký taliansky šalát | Pečené rybie filé so žĺtkovou penou | Moje Vianočné menu 2006 >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (5.9.2009, 13:06)
Už dávno som k tomuto chcela napísať komentár, ale nedostala som k tomu - takáto rybka je úžasná, rýchla, veľmi chutná a zdravá. Robievame ju nielen na Vianoce, ale po celý rok - akurát nepoužívam filé, ale radšej filety, čo sa na rybu aj podobajú. Môjmu synkovi moc chutí - odporúčam každému a ďakujem za super recept!!! (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (10.1.2007, 16:15)
Včera sme to mali na obed. Manželovi veľmi chutilo a zahlásil, že to môžem variť aspoň raz týždenne. (Y) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (10.1.2007, 20:07)
Zuzka, tak to Ti gratulujem. Keď to upečieš v hlbokom veľkom plechu, máš na týždeň o chlapa postarané :-D :-P :-P :-P
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (AdrianaB) ID 7324 (5.1.2007, 13:18)
Dobrý receptík..vďaka (F). Je to pomerne rýchle a chutné (Y). Dokonca aj naša málopapkáčka Nelka si dala ..a to je čo povedať! Adrika ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janette Ž. (pupava) ID 3257 (29.12.2006, 18:57)
mnamky hned zajtra to vyskušam vyzera to dobre Dakujem. (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu