. .. .. .. .. .. .
. .

Dovolenkový mäsovo-ryžový hrniec - RECEPT 6566

Lucia H. (gupka) ID 9968
.
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.1.2007
Naposledy: 22.4.2024 10:02
Aktualizácia: 7.2.2020 21:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 271
RODINNÉ FOTOGRAFIE 180
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 196
NÁVODY 3

MLETÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Dovolenkový mäsovo-ryžový hrniec


[ recept č. 6566 zo dňa  ]


Dovolenkový mäsovo-ryžový hrniec


POTREBNÉ PRÍSADY

mlete maso, ryza, provensalske korenie, korenie susene huby, konzerva krajanych lupanych paradajok, konzerva kukuricky, cesnak, olivy, tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

Tak taketo masko som urobila na dovolenke, pretoze mi ostala uvarena ryza a na vyparniku mlete masko z tamojsieho obchodu a na druhy den bol odchod domov....tak som hutala ako to dam dokopy...predsa len keby som to len podusila a zmiesala, to by nevyzeralo vôbec dobre...a ani tam nebolo nejake zvlastne nacinie, ako zapekacia misa....tobôž nie este truba.....len elektricka dvojplatnicka.....ryzu som teda zmiesala s kukurickou a dala do plocheho kastrola a pekne uhladila, na to som dala horuce podusene mlete masko s cesnakom, paradajkami v konzerve a koreninami, zahustila trosku s mukou a vodou a tiez som to pekne urovnala a bohato zasypala tvrdym struhanym syrom a na vrch som naukladala pokrajane plnene olivy s kapiou a prikryla pokrievkou a nechala tak. Ked sme sa vratili od mora na izbu, syr bol krasne rozteceny a malo to teplotu tak akurat a zozala som velku chvalu a ze preco to nerobim aj doma...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


mlete maso dame na panvicu a dusime..ak je suchsie, tak mozme trochu podliat ....dame koreniny, velmi dobre to bolo s tym provensalskym a hubovym korenim a aj s bazalkou je to mnam


pridame cesnak a paradajky z konzervy a podusime az kym nie je hotove a na zaver mozme este trosku zahustit s vodou a mukou


do pekaca, alebo do kastrola s plochym dnom , zalezi od mnozstva ake robite, dame uvarenu ryzu pomiesanu s kukurickou, ktoru som doma nemala, ale s nou je to rozhodne lepsie


ak mate nahodou ryzu s predosleho dna, nevadi, dajte ju tam kludne studenu a na to dajte horuce maso


a potom to zasypte struhanym syrom a pokial mozno nesetrite, tak aby bolo maso zakryte, cim viac tym lepsie a na vrch dajte nejake olivecky


nechajte zakryte, ryza sa zohreje a vsetko bude mat potom teplotu akurat an papkanie a lepsie sa to potom aj porcuje


dobru chut!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Ultrarýchle rožkové pirôžky (pirohy, perky) | Dovolenkový mäsovo-ryžový hrniec | Makové rezy (nízkotučné) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu