. .. .. .. .. .. .
. .

Kapustovo-mäsový nákyp - RECEPT 343

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Kapustovo-mäsový nákyp


[ recept č. 343 zo dňa  ]


Kapustovo-mäsový nákyp


POTREBNÉ PRÍSADY

Asi 1 kg hlávka kapusty * mleté mäso * 3 cibule * 2 rajčiny * kyslá smotana * 2 vajíčka * soľ * MČK * sladká paprika * bobkový list * kmín * olej na dno pekáčika

POSTUP PRÍPRAVY

Maminky, tento recept vyskúšajte, jedlo je vynikajúce, jednoduché a lacné.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Do jenskej misy dajte trocha oleja.
2. Na dno poukladajte zopár kapustných listov.
3. Vo väčšej panvici osmahnite na oleji cibuľu,
4. pridajte mleté mäso,
5. a okoreňte: dala som 2 ks bobkov list, mleté čierne korenie, kmín, trocha zázvoru a nastrúhala som muškátový oriešok.
6. Mäsko nechajte dusiť, a zatiaľ si nakrájajte kapustu na pásiky.
7. Mäso duste asi 20 minút, dovtedy ste nakrájali kapustu a pridajte ju k mäsu, duste asi 15 minút. Netreba dlho, všetko budete zapekať celú hodinku pri 220 stupňoch.
8. Na kapustné listy preložte polovicu mäsovo-kapustnej zmesi.
9. Na to naukladajte rajčiny, ktoré môžete kľudne vynechať, ale sú tam naozaj výborné.
10. .... a prikryte druhou polovicou zmesi.
11. V mise si rozmiešajte kyslú smotanu s vajíčkami, osoľte, okoreňte a ak chcete, pridajte trocha mletej papriky.
12. Nalejte do pekáča. Pečte hodinu, prikryté alobalom. Pred koncom pečenia odstráňte alobal a nechajte zapiecť do zlata.
13. Po hodine pečenia.
14. Servírujte so zemiakmi, tatarskou, zeleninou alebo sterilizovanými papričkami.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zapečené syrové valčeky | Kapustovo-mäsový nákyp | Tvarohová nátierka s cibuľou a kôprom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (7.3.2009, 12:48)
:-)a uz aj to papame a je to vinikajuce,bozske,suprove...proste mnamkaaaaaaaaaa ze az (pl) (clamp)dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (7.3.2009, 9:55)
marcelka (L) (L) (L),presne take nieco tu cely cas hladam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y),to je super inspiraaaaacia,dnes urobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. |:o)mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam (pl)diky (L)
ODPOVEDAŤ
Silvia O. (silviao) ID 10893 (18.9.2007, 14:03)
veľmi zaujímavý receptík,určite ho vyskúšam (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Michaela U. (miu) ID 1384, mimibazar.sk/miu (18.9.2007, 14:00)
jeeeeeeeeej, Macka, prave sme dojedli, je to fajinske (Y) dakujem aj za ine recepty, vzdy viem kde najdem nieco super (F) (D)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu