
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Roštenka v uhorkovej omáčke[ recept č. 6508 zo dňa 24.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzej roštenky; olej; 1 cibuľa; 6 - 7 sterilizovaných uhoriek; 150 g hladkej múky; 1 lyžička vegety; soľ; mleté čierne korenie; 1/2 lyžičky mletej papriky; majorán; 250 ml šľahačkovej smotany POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na tenké pásiky. Múku zmiešame so soľou, s vegetou, korením, paprikou a majoránom a v zmesi obalíme každý kúsok mäsa. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, opražíme ho a zalejeme vodou. Zakryté necháme dusiť (občas premiešame, prípadne podlejeme). Pred dokončením pridáme nadrobno pokrájané uhorky. Do hotového mäsa vlejeme smotanu (môžeme do nej pridať trochu hladkej múky) a za stáleho miešania chvíľu varíme. Vhodnou prílohou sú zemiaky alebo ryža. |