
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Zuzana L. (zanabela) ID 17727 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Vyprážaná rybka s bylinkami[ recept č. 6110 zo dňa 4.7.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY hejk, hladká múka, vegeta, čerstvé bylinky (alebo aj sušené), olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Postup je jednoduchý, mnohým určite veľmi známy, skôr to tu dávam pre inšpiráciu.... Keď sme boli menší papali sme pangasa, no teraz zvládame aj rybkovitejšie ryby, tak sme spravili hejka :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Nastrihám si čerstvé bylinky. Priznám sa však, že v zime dávam sušénu pažitku a bazalku. ![]() Nasypem si trošku hladkej múky, vegetu a nasekané bylinky. Premiešam. ![]() Rozmrazenú rybičku obalíme v múke ![]() A začíname smažiť, z každej strany 2 minutky ![]() Toto bol hejk s kožou, tak najprv sme to opražili zo strany, kde nebola koža... ![]() a možeme papať. My väčšinou robíme dusené zemiačiky (hlavne teraz keď sú ešte take dobré, mladučké) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |