. .. .. .. .. .. .
. .

NAOZAJ N A J L E P S I VISNOVY DZEMIK - RECEPT 6068

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY

ZAVÁRANINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


NAOZAJ N A J L E P S I VISNOVY DZEMIK


[ recept č. 6068 zo dňa  ]


NAOZAJ  N A J L E P S I  VISNOVY DZEMIK


POTREBNÉ PRÍSADY

:) ja som mala 3kg višní, 2 vanilkove cukry, 3ks gelfix 3:1 ten silny:) a na kilo višní 350g cukru

POSTUP PRÍPRAVY

umyté odkôstkované višničky dame do hrnca, najlepšie ponornym mixerom pomixujeme aby nam tam ostalo aj par polovicnych nerozmixovanych višní, a zahrievame....pomalicky, vytvori sa stava. Penu zbierame, džemik je potom krasne číry a lesklý. Pridáme gelfix a tak stvrt kila cukru a zas pomalinky zahrievame. Ked začne bublať, opatrne pomalinky varime, ztiahneme plameň, pridame cukor - ja som nedala vsetko najprv a ochutnala som, aby nebol moc sladky a ešte aj vanilkovy cukor. Ked sa nam zda chut už akurat, miešame a zbierame penu. Nechame zovriet, cukor musi byt rozpusteny. Vypneme. A znova odoberieme penu. Medzi tym este skusame lyzickou na čisty tanierik džemik, či nam tuhne...to je znamenie, že ho možeme vlastne vypnuť.
Odporučam aj riadit sa postupom na vyrobku gelfix.
Plnime do čistych malych poharikov, ja som pouzla patentne, v kauflande su lacne :) otočime hore dnom aby lepsie chytilo viečko a hotovo... :) Mňam mňam..už len čerstvy rožtek a masielko a kakavko :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


...


...


:)


mnam :)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< BAZOVY SIRUP | NAOZAJ N A J L E P S I VISNOVY DZEMIK | JAHODKOVY DZEMIK >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva C. (ozembuch) ID 39351 (2.7.2008, 17:43)
ten postup je najsamlepsi (smich)
ODPOVEDAŤ
ajka m. (ajulik) ID 7193 (3.7.2008, 9:47)
xi ajoj..som nestihla..ale uz je tam.. :) :-D :-o (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Miroslava K. (pirula) ID 26067 (2.7.2008, 17:32)
(Y), len ako naň? *-)
ODPOVEDAŤ
ajka m. (ajulik) ID 7193 (3.7.2008, 9:48)
už to budeee...uz je to... xxxxxixi (L) (Y) (hello) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Daniela H. (Češka) ID 23282 (2.7.2008, 19:20)
až máš robota a nechceš tam mať kúsky višní, tak to dáš rozmixovať. A ja robím všetko s Gelfixom /1:1 - 2:1 - 3:1/ podľa toho dávaš aj cukor, kt. použiješ. Ak tam chceš mať kúsky, dak dáš len variť, teda rozvariť višne a všetko ostatné tak isto :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu