. .. .. .. .. .. .
. .

Ribezlovy dzemik - RECEPT 6200

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 45259 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Ribezlovy dzemik


[ recept č. 6200 zo dňa  ]


Ribezlovy dzemik


POTREBNÉ PRÍSADY

Ribezle -1 l
Zelirovaci cukor - 0,5 kg
Kys.Citronova - pol sacku


POSTUP PRÍPRAVY

Ribezle dame do hrnca,odstopkovane umyte,
pridame pol kg zelirovacieho cukru,a pol sacku kys.citronovej.
Rozmixujeme a dame varit na 10 minut.

Lejeme do priprav.umyt.flasiek.
<< Tip na zaváranie bez ooobrovskéého hrnca :-) | Ribezlovy dzemik | KVASÁKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (14.8.2009, 20:43)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (9.7.2008, 11:19)
lepšie je ich predvariť a prepasírovať - nebudú tam zrnká a šupy... (L)
ODPOVEDAŤ
Alena L. (76alenka) ID 45259, mimibazar.sk/76alenka (9.7.2008, 13:57)
(hello)ked my tu u nas lubime aj tie zrnka (jablka)...co natur dala (hotdog)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu