. .. .. .. .. .. .
. .

Bravcova Kaldereta s ryzou - RECEPT 60343

Martin M. (Kraxprix) ID 212383
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.8.2011
Naposledy: 23.12.2017 13:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Bravcova Kaldereta s ryzou


[ recept č. 60343 zo dňa  ]


Bravcova Kaldereta s ryzou


POTREBNÉ PRÍSADY

400g bravcove maso (krkovicka, pliecko, pripadne stehno orech), 1 vacsi zemiak, 1/2 cibula, 2struciky cesnaku, asi polovicka cervenej papriky, sol, mck, sladka paprika, ma sa dat aj chilli, paradajkovy pretlak, 1/2 hovadzi bujon (alebo vyvar), sojova omacka, cukor, ryza

POSTUP PRÍPRAVY

Dolu je postup aj s obrazkami. Recept je z Filipin, jedlo sa podava s ryzou, ma byt pikantne (aj ked ja ho pikantne nerobim - je skvele aj tak) a je mozne sa pohrat s ingredienciami - maso moze byt aj hovadzie, pripadne kuracie stehna, da sa pridat hrasok, alebo struky, cicer, namiesto zemiakov kasavu, namiesto cukru med, moze sa pridat kecup alebo barbeque omacka, ale taka kostra na slovensky sposob je stabilna. Nech Vam chuti!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


pripravime si ingrediencie, nakrajame suroviny


Na oleji orestujeme cibulu a cesnak, pridame maso a nechame zatiahnut


pridame pretlak, 1PL sojovej omacky, osolime, okorenime, opaprikujeme, pridame zemiak, mrkvu a zalejeme asi 200ml hovadzieho vyvaru (alebo uvarenej 200ml vody + 1/2 bujonu). Nechame dusit, kym nam vsetko nezmakne - asi 30min


pridame cervenu papriku, 1PL cukru a povarime este asi 10-15 minut, mozeme zahustit maslom (mukou/solamylom).


podavame s ryzou. Dobru chut!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Bravčová "rýchlovka" - obed pre 2 osoby | Bravcova Kaldereta s ryzou
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu