
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) ♣ Broskyňový koláč ♣[ recept č. 59320 zo dňa 23.2.2016 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Vôbec netuším, či tu tento receptík je, ale u mňa je už veľa rokov zapísaný v zošítku, tak prečo sa oň nepodeliť :-)... Potrebujeme: 3 vajcia, 100g práškového cukru, štipka soli, 75g hladkej múky, 3 ČL kypriaceho prášku, 6PL oleja ♥♥♥ Krém: 4 dl smotany na šľahanie, 200g kyslej smotany, 2 balíčky broskyňového džúsu v prášku, 450g broskyňového kompótu, mleté orechy alebo mandle na posypanie... POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vyšľaháme s cukrom s soľou do peny, pridáme olej, múku zmiešanú s kypriacim práškom a pečieme vo vymastenej a múkou vysypanej tortovej forme na 160°C, 25 minút. Horúci korpus pokvapkáme šťavou z broskýň a necháme vychladnúť. Broskyne precedíme, 5 polovičiek odložíme bokom, zvyšok nasekáme nadrobno. Smotanu vyšľaháme dotuha, primiešame džús v prášku a kyslú smotanu, nakoniec zľahka vmiešame nasekané broskyne. Krém navrstvíme na korpus, zvyšné broskyne nakrájame na plátky a poukladáme navrch, posypeme mletými orechmi alebo mandľami a necháme cez noc v chlade. |
Eva M. (evita76) ID 15730 (8.3.2016, 20:06) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (13.3.2016, 17:35) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |