
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) ♥ Medový cheesecake s javorovým sirupom. ♥[ recept č. 59030 zo dňa 7.11.2015 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY úúúžasný koláčik, ktorý ma dostal svojou chuťou na chvíľu do raja a stal sa "hviezdou" v mojej domácnosti. POSTUP PRÍPRAVY Receptík mám odtiaľto: http://www.dulce-de-leche.eu/2011/12/medovy-cheesecake-s-javorovym-sirupom.html len zopár mojich zmien a postrehov... -piekla som ho v koláčovej forme s priemerom cca 25 cm a výškou asi 4 cm, pre istotu som si ju vymazala maslom... aj keď počas pečenia sa trochu nadvihol, ale "nevykypel" a po upečení spľasol. - namiesto sušienok som použila zomleté piškóty a bolo to taktiež fajn. Masla sa mi zdalo spočiatku žalostne málo, ale keďže koláčik od plnky zvlhne a základ sa tým aj spojí, tak to úplne postačí. - po upečení stačí ho nechať hodinku v teplej rúre s pootvorenými dvierkami, potom nechať vychladnúť pri izbovej teplote a potom šup s ním do chladničky - namiesto pekanových orechov som použila vlašské, ktorú som taktiež na chvíľu nechala v rúre opražiť, aby lepšie chutili... |
Eva M. (evita76) ID 15730 (9.11.2015, 6:59) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (15.11.2015, 23:27) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária B. (Ria52) ID 217005 (7.11.2015, 17:32) |
chcem sa opytat ked sa ten spodok tych keksov pecia aj samostatne ci to nestvrdne lebo ja nemam najlepsie skusenosti aj ked robim nepeceny kolac tie kesky su bud tvrde alebo sa to rozpadava ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.11.2015, 19:46) |
Práveže nie, je to len 10 minút a na slabých 160 °C... keksíky sú na začiatku trochu viac drobivé, pretože tam ide dosť málo masla, ale tá plnka do nich vsiakne a potom sa to celé fajne spojí a po vychladnutí v chlade sa celé kúsky krásne dajú naložiť na taniere... ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.11.2015, 14:52) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |