
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Jemná kuracinka na pive[ recept č. 59031 zo dňa 7.11.2015 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, prípadne vykostené kuracie stehienka bez kože, soľ, čerstvé mleté čierne korenie, olej, maslo, 20g oravskej slaniny, 1,5 - 2 dl svetlého piva, 1 PL paradajkového pretlaku, 1 cibuľa, 1 menší pór, 1 KL sójová omáčka POSTUP PRÍPRAVY ... slaninu (stačia 2 pásiky) pokrájame na malé kocky a opražíme na kvapke oleja aby pustila šťavu, vyberieme von ... vo výpeku opečieme kuracie mäsko pokrájané na pásiky alebo menšie kocky, osolíme, okoreníme ... osobitne opražíme na 1 PL oleja a 1 PL masla pokrájanú cibuľu a pór ... do orestovanej zmesi cibule a póru pridáme pivo a zredukujeme, pridáme orestované mäso a opraženú slaninu, zmiešame, postupne sochutíme paradajkovým pretlakom a sójovou omáčkou ... dochutíme soľou a korením podľa chuti ... dozdobíme petržlenovej vňate ... ako príloha sa hodia opečené zemiaky, ryža alebo čerstvý chlebík |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (8.11.2015, 20:24) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |