
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Lahodné cesnakovo-bylinkové kuriatko na bielom víne[ recept č. 58650 zo dňa 21.6.2015 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY na 4 porcie : 1 kurča rozdelené na 4 časti, soľ, korenie, vetvička rozmarínu, 6 lístkov šalvie, cca 1 kg zemiakov, 60g čiernych olív ... na marinádu : 6 veľkých strúčikov cesnaku, 1 dl bieleho vína, 4 PL olivového oleja POSTUP PRÍPRAVY ... jednoduchý a chutný recept ... jednotlivé porcie kuraťa (ja som tentoraz použila horné stehienka aj s kožou) umyjeme a osušíme, osolíme, okoreníme čerstvo mletým čiernym korením ... strúčiky cesnaku očistíme a nakrájame na plátky, bylinky umyjeme a pokrájame nadrobno ... zmiešame olej s vínom, vložíme doň bylinky aj cesnak ... zemiaky očistíme a nakrájame na ľubovoľné časti ... pripravíme si pekáč s mriežkou alebo vyložený papierom na pečenie ... rozložíme zemiaky, olivy a jednotlivé časti kuraťa ... všetko potrieme časťou marinády ... pečieme v rúre vyhriatej na 200°C cca hodinu ... počas pečenia potierame zvyšnou marinádou ... výsledkom je krehké mäsko lahodnej chuti ... rozhodne odporúčam vyskúšať |
Eva M. (evita76) ID 15730 (21.6.2015, 19:12) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |