. .. .. .. .. .. .
. .

Karé z diviny na červenom víne - RECEPT 58577

Zuzana M. (zumma) ID 214481
.
Oblasť: Piešťany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.9.2011
Naposledy: 23.9.2023 11:55
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 12
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 209
NÁVODY 0
BLOGY 47

ZVERINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Karé z diviny na červenom víne


[ recept č. 58577 zo dňa  ]


Karé z diviny na červenom víne


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kus karé z diviny (ja som mala cca 30 cm kúsok), 2 plátky oravskej slaniny, olej, 2 cibule, cca 2-3 dl červeného vína, soľ, korenie, celé borievky, 2 kopcovité PL slivkového lekváru, 1/4 ČL rasce, 20g masla, cca 1/2 l vývaru, sladkokyslé alebo iné hríbiky

POSTUP PRÍPRAVY

... tento recept vznikol ako čistá improvizácia - ale výsledok stál zato - jeden z najlepších receptov, ktorý som jedla ... preto posúvam ďalej, možno niekoho osloví : v širšom hrnci rozpálime olej ... odblaníme mäso a nakrájame ho na plátky hrubé cca 1 cm, prudko opražíme na rozpálenom oleji aby sa mäsko zatiahlo a vyberieme von ... na výpeku osmažíme cca 4 minútky nadrobno pokrájanú slaninu slaninu a cibuľu ... vložíme späť mäsko, osolíme, okoreníme, podlejeme vínom ... necháme prevrieť, aby sa sa alkohol odparil, pridáme pokrájané hríby, borievky a slivkový lekvár, vývar, prikryjeme a dusíme do mäkka za občasného premiešania ... keď je mäsko mäkké, vyberieme von, omáčku rozmixujeme a prepasírujeme (kto nechce nemusí, my máme radšej hladšiu konzistenciu), dochutíme soľou, korením ... servírujeme s mäskom a knedľou alebo napr aj s ryžou alebo len s chlebíkom a s pohárikom červeného vínka... chuť je úplne úžasná

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

finálny produkt :-)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Krémové zelerové risotto | Karé z diviny na červenom víne | Orientálny pomarančový koláč bez múky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kristina L. (Rukavicka1) ID 332496 (15.12.2019, 19:48)
Vyborny recept, vrelo odporucam ak robite divinu v klasickej verzii a hladate nieco nove!!!
Dakujem za tento tip!
ODPOVEDAŤ
Lenka W. (Slenky) ID 302403 (2.6.2015, 10:14)
Vyzera to dobre zravo, musim vyskusat. ^o) ^o) Dalo by sa aj z hovadziny ak nekupim divinu?
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (4.6.2015, 23:06)
... myslím si že určite áno, ja som divinu dostala - v bežnom predaji ju ani u nás nie je často vidieť ... ale malo by to byť tiež časť vhodná na medailónky
ODPOVEDAŤ
Lenka W. (Slenky) ID 302403 (5.6.2015, 9:47)
Vdaka, ja na taketo sladko slane vymysly som (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu