končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
BRAVČOVÉ MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)cigánska pečienka:)[ recept č. 5839 zo dňa 18.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička, mlieko, soľ, príp. korenie... POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI bravčové si nakrájame na rezne, naklepeme, po krajoch narežeme a posolíme z oboch strán....kto má rád, môže si pridať trocha korenia... poukladáme do misky a zalejeme mliekom... necháme v chladničke odležať 12 h.... a opečieme na rozohriatom oleji do zlatista... podávame s horčicou v žemli...ja som žemle nekúpila, tak som to len naaranžovala na tanier:))), robila som to z karé, ale keď sa chcete priblížiť k originálu, odporúčam prerastenú krkovičku:)))DOBRÚ CHUŤ:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Mária T. (MT Decor) ID 41811, mimibazar.sk/MTDecor (30.7.2008, 10:49) | |
super, mne to takto robil moj otec este ked som bola slobodna, na takuto rychlu dobrotu som uplne zabudla, vyskusam a napisem zase ako chutila muzickovi. | |
ODPOVEDAŤ |
Dana R. (Danka.R) ID 24111, mimibazar.sk/dankar (18.6.2008, 15:03) | |
Jééj, tak toto mám od včera naložené v mlieku a máme to dnes na večeru. Len som mäsko ešte ponatierala roztlačeným cesnakom. A horčicu zvyknem natrieť aj na mäso pred tým, než ho dám piecť. A tiež som robila z karé ale Originál má byť krkovička. | |
ODPOVEDAŤ |
Alexandra R. (sasenka) ID 4403, mimibazar.sk/gubkasasa (18.6.2008, 20:35) | ||
ďakujem, nabudúce si to aj ja vylepším )) | ||
ODPOVEDAŤ |