. .. .. .. .. .. .
. .

Hribovy Bourguignon - RECEPT 57841

Denisa R. (Deni91) ID 246138
Oblasť: Bánovce nad Bebravou
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.6.2012
Naposledy: 26.1.2016 19:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 204
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Hribovy Bourguignon


[ recept č. 57841 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/hribovy-bourguignon.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2PL olivoveho oleja
2PL masla
900g portobello hribov (ja som miesto nich pouzila chesnut mushrooms ktore sme doma mali)
1/2 mrkvy,nakrajana na drobno
1 mala cibula,nakrajana na drobno
2 struciky cesnaku,nakrajane na drobno
1 poh cerveneho vina
2 poh zeleninoveho vyvaru
2 PL rajcinoveho pretlaku
1 CL cerstveho tymianu (alebo mozete pouzit 1/2CL suseneho tymianu)
1 1/2 PL hladkej muky
10-15ks malej cibule (mozte pouzit aj salotku )
Postup:V hrnci si rozpustime 1PL masla s 1PL olejom a pridame hriby..Dusime pokial nam stmavnu...Prelozime do misky..
Do toho hrnca (v ktorom sme dusili hriby ) pridame zvysnu 1PL oleja,mrkvu,nakrajanu cibulu a tymian a sol..Dobre premiesame a smazime na najnizsom ohni cca 10 min.Pridame cesnak a smazime 1 min.Pridame vino a zvysime ohen na najvyssie..nechame zredukovat o polovicu..Pridame pretlak a vyvar...hriby aj so stavou a premiesame..Privedieme k varu a znizime ohen na najnizsie a nechame bublat 20 minut..Pridame male cibulky a nechame varit 5 minut.
V miske si zmiesame muku s 1PL masla ..A pridame do hrnca.Premiesame a nechame bublat 10 minut...
Papame s cestovinou
<< Bolonska omacka podla Nigela Slatera | Hribovy Bourguignon | Tekvicovy cheesecake >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (1.12.2014, 23:51)
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/hribovy-bourguignon.html
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu