
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Hribovy Bourguignon[ recept č. 57841 zo dňa 1.12.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/hribovy-bourguignon.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2PL olivoveho oleja 2PL masla 900g portobello hribov (ja som miesto nich pouzila chesnut mushrooms ktore sme doma mali) 1/2 mrkvy,nakrajana na drobno 1 mala cibula,nakrajana na drobno 2 struciky cesnaku,nakrajane na drobno 1 poh cerveneho vina 2 poh zeleninoveho vyvaru 2 PL rajcinoveho pretlaku 1 CL cerstveho tymianu (alebo mozete pouzit 1/2CL suseneho tymianu) 1 1/2 PL hladkej muky 10-15ks malej cibule (mozte pouzit aj salotku ) Postup:V hrnci si rozpustime 1PL masla s 1PL olejom a pridame hriby..Dusime pokial nam stmavnu...Prelozime do misky.. Do toho hrnca (v ktorom sme dusili hriby ) pridame zvysnu 1PL oleja,mrkvu,nakrajanu cibulu a tymian a sol..Dobre premiesame a smazime na najnizsom ohni cca 10 min.Pridame cesnak a smazime 1 min.Pridame vino a zvysime ohen na najvyssie..nechame zredukovat o polovicu..Pridame pretlak a vyvar...hriby aj so stavou a premiesame..Privedieme k varu a znizime ohen na najnizsie a nechame bublat 20 minut..Pridame male cibulky a nechame varit 5 minut. V miske si zmiesame muku s 1PL masla ..A pridame do hrnca.Premiesame a nechame bublat 10 minut... Papame s cestovinou |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (1.12.2014, 23:51) |
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/hribovy-bourguignon.html |
ODPOVEDAŤnahlásiť |