. .. .. .. .. .. .
. .

japonská marináda TERIYAKI po slovensky - s kuracím mäsom - RECEPT 57590

Ingrid D. (ingridd) ID 12073
.
mimibazar.sk/ingridd
Oblasť: Dunajská Streda
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.2.2007
Naposledy: 28.12.2023 7:42
Aktualizácia: 7.12.2016 23:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 394
RODINNÉ FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 26
RECEPTY 15
NÁVODY 3

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


japonská marináda TERIYAKI po slovensky - s kuracím mäsom


[ recept č. 57590 zo dňa  ]


japonská marináda TERIYAKI po slovensky - s kuracím mäsom


POTREBNÉ PRÍSADY

1 tácka, asi 600g kuracie mäso- prsia, vykostené stehná- pokrájané na asi 1cm kocečky...olej na pečenie... MARINÁDA: 170ml sójová omáčka, 90g hnedý cukor alebo 2 PL medu, 2-3 PL vínneho octu /biely alebo červený/, 2PL vody, 2-3 stručiky cesnaku- roztlačiť alebo postruhať, sušený zázvor 1ČL- alebo čerstvý ked máte doma, mleté čierne korenie 1/2 KL , soľ 1/2 KL, kukuričný škrob Zlatý klas 3 ČL

POSTUP PRÍPRAVY

- všetky prísady marinády zamiešame spolu tak, aby maizena nebola hrudková

- varíme za občasného miešania asi 5minut

- necháme vychladnúť, vložime kusky mäsa, marinujeme pár hodín, najlepšie cez noc

- na malom množstve oleja na rozpálenej panvici smažíme kusky mäsa vybraté zo štavy cedidlom- za stáleho miešania max 5minut, len aby zvonka chytili farbu- vtedy su kocečky také štavnaté a chrumkavé zároveň

- mäso vyberieme z panvice napr. do jenského skla, na panvicu vylejeme scedenu marinádu, a necháme zovrieť za stáleho miešania, aby trochu zhustla

- mäsko podávame preliate uvarenou marinádou, s ryžou alebo ryžovými cestovinami, so šalátom

-chutí sladkoštiplavo, zaujímavo, tak inak

-marináda je suprová aj s lososom, odporučam
<< Kuracie prsia so slaninou a bryndzou | japonská marináda TERIYAKI po slovensky - s kuracím mäsom | vyprážaný syr - v rúre pečený >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu