končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Hana Z. (hana2) ID 46864 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Zapekaný pór s kuracím mäsom[ recept č. 50915 zo dňa 12.11.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY - kuracie prsia /cez 1 kg/, 2-3 póry, eidam na postrúhanie /orientačné množstvá na 1 veľký plech/. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrájané na rezne položíme na plech, na to navrstvíme pór pokrájaný na kolieska. Osolíme, okoreníme čiernym korením /nemusí byť/. Podlejeme trochou vody. Zakryjeme alobalom a pečieme v rúre cca 40 min. Potom dáme navrch nastrúhaný eidam a dáme ešte na chvíľu zapiecť /už bez alobalu/. Podávame najlepšie s ryžou. Výsledkom je šťavnatý, chutný obed. |