
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Jana L. (lilijana) ID 138752 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Medvedí cesnak.[ recept č. 56541 zo dňa 31.3.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY medvedí cesnak,voda,osoľ,korenie,olivový olej. POSTUP PRÍPRAVY Medvedí cesnak som videla teraz prvý krát.Doniesla som si hojne.Trošku som zmrazila,z trošky urobila pesto-nasekaný som zmiešala so soľou a olejom a napchala do pohárov.Uskladím v chladničke.Ale keďže si chcem urobiť zásobu aj na zimu,tak som si uvarila nálev.Do vody som dala soľ,korenie a olivový olej a prevarila.Zaliala teplým cesnak natlačený v pohárochteplým nálevom a budem pri 85C sterilizovať 5-10 m min.Snáď vydrží :-) |
ludmila k. (lkubicova) ID 71396 (18.4.2014, 19:33) |
Stačí rozmixovať s oliv.olejom ,dať do menších pohárkov, na vrch zaliať na 1 cm oliv.olej a dať do chladničky, vydrží celý rok. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |