. .. .. .. .. .. .
. .

Zamiaková haruľa ( baba) pečená na plechu - RECEPT 56143

Barbora B. (baruskaaa) ID 231852
.
Oblasť: Turčianske Teplice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.1.2012
Naposledy: 11.4.2020 16:22
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Zamiaková haruľa ( baba) pečená na plechu


[ recept č. 56143 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Zemiaky, polohrubá múka, ovsené vločky, strúhanka, vajcia, olej, cibuľa, cesnak, slaninka ( aj keď bezmäsité jedlo ale čosi na pomastenie nemôže chýbať :D ), soľ, MĆK, majoránka, mletá rasca

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky ošúpeme a nastrúhame,pridáme koreniny, cesnak, opraženú ( a vychladnutú) cibuľu+slaninku, na zahustenie hrsť vločiek, múku, strúhanku a cele vajcia.Poriadne premiešame.Plech vymastíme a cesto do neho nalejeme. Haruľu pečieme pri 2OO st. prvých 45 min pod alobalom ( aby nám zbytočne neschla), potom odokryjem a pečiem ďalších cca. 30 minút podľa toho koľko toho je na výšku pekáča.Podávame s kyslým mliekom, kyslou kapustou alebo len tak studenú i teplú. Dobrú chuť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


očistené zemiaky si nastrúhajte, ja som dnes ručne ale môžte aj mixérom


Dáme si pražiť nakrájanú cibuľku a slaninku, následne dáme schladnúť.


podľa chuti pridáme soľ, čierne korenie, mletá rascu, majoránku a vajcia


ovsené vločky, strúhanku a múku si pridajte v pomere 1:1:1


pridáte schladnutú cibuľku a slaninku, hotovo a šup s tým na vymastený pekáč


haruľu pečieme pri 2OO st. prvých 45 min pod alobalom ( aby nám zbytočne neschla), potom odokryjem a pečiem ďalších cca. 30 minút podľa toho koľko toho je na výšku pekáča.Podávame s kyslým mliekom, kyslou kapustou alebo len tak studenú i teplú. Dobrú chuť.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu