ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Losos s citrónovou omáčkou
[ recept č. 55831 zo dňa 21.12.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
filety z lososa, soľ, mleté biele korenie, maslo, olej. Na omáčku: 250 ml smotany na šľahanie, 1/2 citróna, cukor, soľ, korenie štyroch farieb.
POSTUP PRÍPRAVY
Lososové filety si prekrojíme na potrebnú veľkosť, prípadne podľa chuti. Okoreníme soľou a bielym korením. Na panvici lososa opražíme ja dávam pol na pol olej a maslo. Najprv opražíme z tej strany kde je koža, ja to zakrývam pokrievkou, aby sa prepiekol, potom z druhej strany len trošku osmažím na minútku, aby chytil peknú farbu ale nie je to nutné. OMÁČKA: V hrnci si na miernom ohni zohrejeme šľahačku, do nej pridáme šťavu z citróna podľa chuti a dochutíme cukrom a soľou. |
Terezia L. (Tercixxx) ID 294675 (9.3.2014, 14:23) |
V postupe pripravy si nenapisala nic o koreni styroch farieb tak som ho nedala nikde a aj tak to bolo vynikajuuuuuuuuuuuuuuuuceeeeeeee aj priatel ma vychvalil do nebies takze dakujeeeeeeeeem |
ODPOVEDAŤ |
| | Monika T. (gilmoregirl) ID 233144 (15.5.2014, 21:16) |
super som rada, že chutilo |
ODPOVEDAŤ |