. .. .. .. .. .. .
. .

Losos na šafráne s riccotovou omáčkou - RECEPT 3876

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Losos na šafráne s riccotovou omáčkou


[ recept č. 3876 zo dňa  ]


Losos na šafráne s riccotovou omáčkou


POTREBNÉ PRÍSADY

lososové podkovičky * riccota * červená cibuľa * šľahačková smotana * soľ * šafrán * citrón * mleté biele korenie * olivový olej * príloha: zemiaky * čerstvá zelenina

POSTUP PRÍPRAVY

Výýýýborná papa nielen na Vianoce.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Červenú cibuľu nakrájajte a prstami porozdeľujte na lupienky,
2. Na panvicu nachystajte olivový olej,
3. a osolené, citrónom pokvapkané podkovičky lososa sprudka po 1-2 minútach z každej strany osmahnite.
4. Opečeného lososa vyberte z výpeku a odložte na teplé miesto.
5. Na výpeku osmahnite lupienky cibule, stačí 1-2 minúty na prudkom plameni,
6. a pridajte riccotu. Rozmiešajte ju do hladka,
7. prilejte šľahačkovú smotanu,
8. a pridajte pol lyžičky šafránu. Je pravdou, že šafrán ako korenie sa zháňa veľmi ťažko, dokonca toto mám privezené zo zahraničia. Je najemno mleté. Šafrán má aromatickú, pikantnú, trochu ostrú chuť, podobnú medu. POužíva sa veľmi úsporne do rybích jedál, rizota, polievok, omáčok - aj na zafarbenie jedla.
9. Dobre premiešajte, nechajte prevrieť a vypnite. Na tanier dajte zemiaky, položte plátok lososa, prelejte omáčkou a výborné jednoduché jedlo je na svete - a je to hotová delikatesa!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Vianočné raňajky "Stromčeky" | Losos na šafráne s riccotovou omáčkou | Hubové soté >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu