
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
CUKROVINKY |
Gabriela P. (Sely5) ID 40357 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Ježkovia[ recept č. 55811 zo dňa 18.12.2013 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Linecké cesto: 350 g hladkej múky, 200 g palmarín, 50 g práškový cukor, 1 vajce. Ďalej: čokoládová poleva, kokosová múčka,polovičky orechov asi 70 ks. POSTUP PRÍPRAVY Cesto spracujeme z uvedených surovín a vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 2-3 cm. Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme cesto na kolieska, do ktorých dáme polovičku vlašského orecha, zabalíme do cesta a vytvarujeme telíčko ježka. V mieste očiek urobíme napr. zápalkou jamky. Pečieme pri nízkej teplote 10-15 min. Necháme vychladnúť. Namáčame do čokoládovej polevy a obalíme v kokosovej múčke. Potom pomocou paličky, alebo zase zápalky urobíme z čokoládovej polevy očká a ňufáčik. |
Miroslava M. (Miamac) ID 53831 (19.12.2013, 16:15) |
krasne ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Gabriela P. (Sely5) ID 40357 (6.1.2014, 16:57) |
Ďakujem ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |