Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
andrea sečkarova (sveand) ID 44482 |
mimibazar.sk/sveand |
Oblasť: Nitra |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 28.4.2008 |
Naposledy: 22.12.2024 10:11 |
Aktualizácia: 24.9.2021 14:44 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)
Plnené zemiaky bryndzou
[ recept č. 55480 zo dňa 7.11.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Zemiaky, bryndza, oravská slanina, cibuľa, 2 PL kyslej smotany, soľ, čierne korenie, olej
POSTUP PRÍPRAVY
Zemiaky dáme variť v šupke. Po vychladnutí vydlabeme vnútro. Použijeme ho do zmesi, ktorou potom zemiaky naplníme. Cibuľku nakrájame a dáme opiecť na panvicu. Pridáme slaninku nakrájanú na rezance. Opečieme. K vydlabnej časti zo zemiakov pridáme túto cibuľu so slaninku. Dáme ešte smotanu a dochutíme. Poriadne premiešame a plníme zemiaky. Na záver posypeme čiernym korením a pečieme. Na 200 stupňoch cca 30 min, resp. dozlata. |
 | Alena L. (alal) ID 50015, mimibazar.sk/alal (7.11.2013, 18:15) |
a ako ich plníš nejak tomu nerozumiem...ja robievam tiež,ale prekrojím na polky ,vydlabem a plním  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (7.11.2013, 17:41) |
Mňaaaam, aj ja ich robievam, ale plnku robím bez cibuľky - len bryndza a zemiaky a slaninu a výpek polievam navrch - je to super bašta  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Valéria K. (valery100) ID 21394 (7.11.2013, 14:53) |
A čo s bryndzou. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Soňa M. (sonicka1) ID 15198, mimibazar.sk/sonicka1 (23.11.2013, 14:10) |
Ja som nedala smotanu, uvidime ake budu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |