
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Soňa T. (rexo) ID 108927 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kečup[ recept č. 54960 zo dňa 12.9.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 5 kg rajčín 2 čajové šalky cukru pol hrnčeka octu 2 pol. lyžice soli **** koreniny dávam do bieleho plátienka **** 15 zrniek čierneho korenia 15 zrniek nového korenia 2 malé lyžičky kari štvrť lyžičky tymianu 2 klinčeky POSTUP PRÍPRAVY Rajčiny, cukor, ocot, sol, rozvarím. Prepasírujem a potom ešte prebehnem ponorným do hladka. Pridám ostatné koreniny a varím až zostane polovičné množstvo. Tento čas si skracujem tým že očistím rajčiny od zrniečok. Môže sa pridať polievková lyžica pektogelu alebo iného konzervantu krátko prevariť. Horúce plním do phárikov zaviečkujem a ukladám do deky. Ak chem mať kečup čípoš dám s koreninami 2-3 feferónky. |