. .. .. .. .. .. .
. .

Zeleninové šaláty s tradičným tekvicovým olejom - RECEPT 54172

Miroslav R. (miroslavrybar) ID 277769
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.5.2013
Naposledy: 26.4.2014 13:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Zeleninové šaláty s tradičným tekvicovým olejom


[ recept č. 54172 zo dňa  ]


Zeleninové šaláty s tradičným tekvicovým olejom


POTREBNÉ PRÍSADY

Zelenina vhodná na šaláty (pekinská kapusta, ľadový šalát, hlávkový šalát, poľníček, čakanka, paradajky, paprika, uhorka, fazuľa, cibuľa, a pod.) • Tradičný tekvicový olej • Soľ (voliteľné) • Ocot (voliteľné)

POSTUP PRÍPRAVY

Šalát z pekinskej kapusty (Brassica pekinensis) s tradičným tekvicovým olejom • 1. Odstrániť vonkajšie listy (netreba ju umývať, nie je tam potom voda a tak lepšie vynikne chuť oleja). • 2. Zeleninu nakrájať na požadovanú veľkosť. • 3. Do nakrájanej kapusty pridať tekvicový olej a zamiešať, opäť pridať olej a zamiešať. Oleja toľko, aby ho bolo cítiť. Najlepšie je začať len s pridaním samotného oleja, aby bol rovnomerne rozptýlený po celej zelenine, a až potom podľa chuti dochutiť napríklad soľou, octom, atď. • Podobným spôsobom sa dá pripraviť rôzna zelenina a samozrejme je možné zmiešať viaceré zeleniny. Paradajky samotné alebo s trochou cibuľky sú vynikajúce. Fantázii a chuti sa medze nekladú.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Základné suroviny.


Pridať olej (a soľ) a pomiešať.


Hotový šalát. Dobrú chuť!


Základné suroviny.


Pridať olej (a soľ) a pomiešať.


Hotový šalát. Dobrú chuť!


Základné suroviny.


Pridať olej (a soľ) a pomiešať.


Hotový šalát. Dobrú chuť!


Základné suroviny.


Pridať olej (a soľ) a pomiešať.


Hotový šalát. Dobrú chuť!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Sebastián Ž. (sziska) ID 269422 (3.3.2014, 14:35)
Prispievam zaujímavou kombináciou čerstvej mäty a zeleniny. Šalát je veľmi obľúbený hlavne v Iráne. :) Čítajte viac na odkliku http://www.i-potraviny.sk/shirazi-osviezujuci-perzsky-zeleninovy-salat-video-recept/
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu