
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Paťa C. (Pata333) ID 278922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kotlety pečené v alobale[ recept č. 54036 zo dňa 11.6.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 kotlety, alobal, 100 g slaniny, 150 g šunky, 4 plátky syra, sladká mletá paprika, soľ, zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Každú kotletu balíme jednotlivo. Na alobal kladieme plátky slaniny a na ne plátky zemiakov, posolíme, na zemiaky položíme plátky šunky a nakoniec plátok syra. Všetko zabalíme do alobalu a kladieme na hlbší plech vedľa seba. Pečieme v rúre na 200°C. |