
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Paťa C. (Pata333) ID 278922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zapečené kuracie stehná[ recept č. 54035 zo dňa 11.6.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 5 horných kuracích stehien, 300 g šampiónov, polohrubá múka, maslo, č. m. paprika, č. m. korenie, drvená rasca, soľ, 600 g zemiakov POSTUP PRÍPRAVY Do misy dajte trochu soli, papriky, korenia, polohrubej múky. V tejto zmesi obaľte horné kuracie stehná. Misu z jenského skla vyložte maslom, uložte kuracie stehná, pridajte šampióny pokrájané na plátky, zemiaky pokrájané na plátky, obložte nimi dookola stehná. Dochuťte drvenou rascou, zakryte a pečte v rúre na 200°C asi 50 minút. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (11.6.2013, 23:45) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |