
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)zemiakové lokše[ recept č. 53718 zo dňa 17.5.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY - uverené zemiaky - soľ - hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Postup prípravy pri fotkách OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Uvarené zemiaky si cez lis pretlačíme do misy, osolíme a podľa potreby pridávame hladkú múku. Múky pridávame toľko, pokiaľ ju cesto prijíma. ![]() Z vypracovaného cesta si spravíme šulec a dáme ho na pomúčenú dosku. ![]() Z valčeka si odkrajujeme asi 1 cm hrubé koliesko a na pomúčenej doske ho vyváľame na tenký kruh ![]() Na suchej teflonovej panvici lokše pečieme z obidvoch strán ![]() Takto sa nám pri pečení budú nafukovať ![]() Hotové upečené lokše necháme na čistej útierke vychladnúť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | daniela b. (daniela2369) ID 263617 (19.5.2013, 20:51) |
musis zmiesit zemiaky s mukou postupne...ja najskôr 1kg zemiakov a potom dalsie kilo zmiesim s mukou ked urobim prvu davku ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Soňa H. (pepi) ID 9240 (20.5.2013, 20:09) |
Ja ich robievam tiež na etapy, podľa toho, koľko mám zemiakov. Najprv si dám do misy zemiaky,osolím ich a postupne do nich pridávam múku. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
iveta O. (Štefka) ID 46586 (19.5.2013, 13:00) |
vyzerá to super ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana S. (jansam) ID 243759 (17.5.2013, 22:33) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |