končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)zemiakové lokše[ recept č. 53718 zo dňa 17.5.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY - uverené zemiaky - soľ - hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Postup prípravy pri fotkách OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Uvarené zemiaky si cez lis pretlačíme do misy, osolíme a podľa potreby pridávame hladkú múku. Múky pridávame toľko, pokiaľ ju cesto prijíma. Z vypracovaného cesta si spravíme šulec a dáme ho na pomúčenú dosku. Z valčeka si odkrajujeme asi 1 cm hrubé koliesko a na pomúčenej doske ho vyváľame na tenký kruh Na suchej teflonovej panvici lokše pečieme z obidvoch strán Takto sa nám pri pečení budú nafukovať Hotové upečené lokše necháme na čistej útierke vychladnúť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
daniela b. (daniela2369) ID 263617 (19.5.2013, 20:51) | |
musis zmiesit zemiaky s mukou postupne...ja najskôr 1kg zemiakov a potom dalsie kilo zmiesim s mukou ked urobim prvu davku a to robievam aj 80ks | |
ODPOVEDAŤ |
Soňa H. (pepi) ID 9240 (20.5.2013, 20:09) | ||
Ja ich robievam tiež na etapy, podľa toho, koľko mám zemiakov. Najprv si dám do misy zemiaky,osolím ich a postupne do nich pridávam múku. | ||
ODPOVEDAŤ |
iveta O. (Štefka) ID 46586 (19.5.2013, 13:00) |
vyzerá to super ja to nerada robím lebo cesto mi státim dosť redne |
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (jansam) ID 243759 (17.5.2013, 22:33) | |
ODPOVEDAŤ |