. .. .. .. .. .. .
. .

Čínske kura na kyslý spôsob - RECEPT 53484

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 276041 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Čínske kura na kyslý spôsob


[ recept č. 53484 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

600g vykostené kuracie mäso 300g ananásový kompót 200g zavárané šampiňóny 300ml paradajkový pretlak 2 stredne veľké citróny 2 polievkové lyžíce solamylu 1 stredne veľká cibuľa mleté čierne korenie mletá červená paprika soľ olej

POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájame si kuracie mäso, osolíme, okoreníme a vyžmýkame naň jeden citrón. Odložíme na bok a necháme chvíľu postáť. Zatiaľ si nakrájame nadrobno cibuľu. Tú dáme na panvicu a do zlatista opečieme. Keď je cibuľa hotová na panvicu pridáme pripravené kuracie maso. To necháme opiecť do biela.
Zatiaľ zlejeme nálev z ananásového kompótu do nádoby, kde k nemu pridáme šťavu z druhého citróna. Keď je mäso hotové, pridáme paradajkový pretlak aj s nálevom, ktorý sme si pripravili. Necháme dusiť asi 10 minút.
Za tento čas si nakrájame zvyšnú dužinu s citróna, ananás(ak už v konzerve nebol nakrájaný) aj šampiňóny. Po 10 minútach to všetko zmiešame, povarime ešte 2-3 minúty a pridáme solamyl. Varíme až do zahustenia (3-4 minúty).

Podávame s ryžou, prajem dobrú chuť.
<< penová | Čínske kura na kyslý spôsob | Čoko tortička pre 2 oslávencov >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu