
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Johan J. (donmums) ID 276041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Čínske kura na kyslý spôsob[ recept č. 53484 zo dňa 29.4.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600g vykostené kuracie mäso 300g ananásový kompót 200g zavárané šampiňóny 300ml paradajkový pretlak 2 stredne veľké citróny 2 polievkové lyžíce solamylu 1 stredne veľká cibuľa mleté čierne korenie mletá červená paprika soľ olej POSTUP PRÍPRAVY Nakrájame si kuracie mäso, osolíme, okoreníme a vyžmýkame naň jeden citrón. Odložíme na bok a necháme chvíľu postáť. Zatiaľ si nakrájame nadrobno cibuľu. Tú dáme na panvicu a do zlatista opečieme. Keď je cibuľa hotová na panvicu pridáme pripravené kuracie maso. To necháme opiecť do biela. Zatiaľ zlejeme nálev z ananásového kompótu do nádoby, kde k nemu pridáme šťavu z druhého citróna. Keď je mäso hotové, pridáme paradajkový pretlak aj s nálevom, ktorý sme si pripravili. Necháme dusiť asi 10 minút. Za tento čas si nakrájame zvyšnú dužinu s citróna, ananás(ak už v konzerve nebol nakrájaný) aj šampiňóny. Po 10 minútach to všetko zmiešame, povarime ešte 2-3 minúty a pridáme solamyl. Varíme až do zahustenia (3-4 minúty). Podávame s ryžou, prajem dobrú chuť. |