. .. .. .. .. .. .
. .

Karamelové rezy - RECEPT 53399

Katarina D. (kacenka78) ID 10237
.
mimibazar.sk/kacenka78
Oblasť: Lipany
Telefon: 0917568952
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.1.2007
Naposledy: 26.7.2020 10:22
Aktualizácia: 9.4.2016 15:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 441
RODINNÉ FOTOGRAFIE 178
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 16
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)


Karamelové rezy


[ recept č. 53399 zo dňa  ]


Karamelové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 3 vajíčka, 250 g práškového cukru, 2 dcl mlieka, 1 dcl oleja, 2 lyžice kakaa, 250 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva plnka: 4 lyžice kryš.cukru, 2 dcl mlieka + 5 dcl mlieka, 2 zlaté klasy, 1 vanilkový cukor, 3lyžice polohr. muky, 1 Palmarín, 100g prášk.cukru druhá vrstva: šľahačka

POSTUP PRÍPRAVY

Žltka vymiešame s cukrom, pridáme mlieko a olej, kakao, múku, prášok do pečiva a nakoniec sneh z bielkov, dáme piecť na 180 stupnov, cca 30 minut

Na plnku skaramelizujeme cukor, zalejeme studeným mliekom a a varíme, kým sa karamel nerozpustí. Ďalej dáme variť pol litra mlieka, zlatý klas, vanilk. cukor a múku.... po uvarení zmiešame s karamelovou zmesou a necháme vychladnúť, potom primiešame Palmarin a cukor.

Nanesieme na vychladeny koláč, následne vyšlaháme smotanu - najlepšia je rastlinná smotana, ktorá sa vyšľahá skutočne dobre a nestane sa, že bude stekať... a vrch ozdobíme - čokoládou, kakaom, alebo lentilkami :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


ingrediencie na cesto


vymiešame žltka s cukrom


pridáme mlieko a olej, kakao, múku, prášok do pečiva a nakoniec sneh z vysľahaných bielkov


dáme piecť na 180 stupnov, cca 30 minut


pripravíme si cukor a mlieko


cukor skaramelizujeme a zalejeme studeným mliekom, varíme, kým sa karamel nerozpustí


Ďalej dáme variť pol litra mlieka, zlatý klas, vanilk. cukor a múku.... po uvarení zmiešame s karamelovou zmesou a necháme vychladnúť, potom primiešame Palmarin a cukor ...týmto momentom som už nefotila, kedze sa mi akosi prestalo dariť :) nanesieme na koláč a na to dáme ešte vyšľahanú rastlinnú šľahačku ...


koláčik je fantastický


a takto hromadne, lentilky sfarbili šlahačku, ale chut to nepokazilo :)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Muffiny s gaštanovým pyré a brusnicami | Karamelové rezy | Špargľa v lístkovom ceste >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
MAJA B. (barny) ID 2295 (21.5.2013, 13:52)
(Y) (Y) (Y)super kolacik (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana M. (Šemetík) ID 100053 (14.5.2013, 14:38)
Prečo všade dávate palmarin a nie maslo? Veď to musí byť cítiť umelinou.
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (upravené 13.5.2013, 17:31)
.....uz citim tie kilecka naviac po tomto krasnom a urcite chutnom zakusku!!! (Y) (hello) ,-)
ODPOVEDAŤ
maria v. (misa2406) ID 60887 (26.4.2013, 18:34)
krása a určite aj fantastické (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta Š. (siskam1) ID 199001 (26.4.2013, 15:31)
Jój, vyzerajú nádherne.
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (24.4.2013, 23:29)
No tak tie spievajú (Y) páči sa mi, keď sú všetky vrstvy rovnako vysoké (či široké?) ...nádhera !!! (F)
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (24.4.2013, 20:03)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :-) :-)vyskušame, (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (24.4.2013, 19:53)
(clamp) (clamp) (clamp) vyzerajú fantasticky
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (24.4.2013, 16:40)
(clamp) (clamp) (clamp).........krásne a musia chutiť božský (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu