
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Ľuboš N. (lubosn) ID 101728 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Milánske rebierka[ recept č. 53293 zo dňa 13.4.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé, 1 ks zelenej a 1 ks červenej papriky, 1 lyžica kečupu, 2 strúčiky cesnaku, olej, soľ, čierne korenie, vegeta a môžete ešte aj nejaké korenie podľa svojej chuti( ja som dala ešte hubové a pašerák) POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na troške oleja opečieme do zlatista. Rezne preložíme do pekáčika. Na výpeku opečieme pokrájané papriky a cesnak. Pridáme kečup, prilejeme troška vody a ochutíme vegetou a koreninami. Zmes nalejeme do pekáčika a prikryté dusíme v rúre asi 20 min. Podávame s ryžou alebo zemiačkami. |