
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Anita M. (kijjarka) ID 124533 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Moja kura na smotanke[ recept č. 52908 zo dňa 21.3.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme-1kurča, 50g masla,250g šampiňónov,150g cibule,1 dl smotany,1 lyžica múky,soľ POSTUP PRÍPRAVY Kurča očistíme a pokrájame na kúsky.V antikorovom pekáči rozpustíme maslo a na ňom opekáme kúsky kurčaťa zo všetkých strán. Dáme pozor, aby sa maslo nepripaľovalo. Do zlata opečené kurča posolíme, pridáme jemne pokrájanú cibuľu, ktorú predtým trochu zapeníme na masle a vhodíme do toho očistené, ale neolúpané šampiňóny, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme.Keď je kurča hotové, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a necháme všetko krátko prejsť varom. Podávame v dobre vyhriatej mise. Kung-pao a ryžou. |