
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Zuzana A. (adamatosimi) ID 97178 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Oškvarkové slimáky[ recept č. 52829 zo dňa 16.3.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 8 v šupke uvarených stredne veľkých zemiačkov, 400 g polohrubej múky, 1 vajíčko, kvások z vlažného mliečka, cukru a kvasníc, cca 100 g palmarínu, 2 lyžičky soli.\r\nPLNKA: 400 g pomletých oškvarkov, 2 mleté cibuľky, trošku plnotučnej horčice, 1 lyžička vegety POSTUP PRÍPRAVY Z pretlačených zemiačkov, múky, vajíčka, kvásku, rozpusteného palmarínu a soli vymiesime hladké nelepivé cesto, ktoré necháme minimálne 1/2 hodinku kysnúť. Po vykysnutí rozdelíme na 3 bochníky, každý rozvaľkáme a naplníme plnkou. Na plnku zmiešame pomleté oškvarky s mletými 2 cibuľkami, troškou horčice a vegety podľa chuti .Stočíme do rolády a krájame na 2 cm hrubé slimáky. Na plechu necháme trošku podkysnúť a pečieme do zlatista. |