
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
katarina k. (misskate) ID 170780 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Zivanska[ recept č. 52458 zo dňa 18.2.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Na 4 porcie potrebujete: 4 plátky bravcovej krkovicky, 2 klobásky, 3 cibule, 8 stredne velkých zemiakov, 8 plátkov anglické slaniny, sol, sladka paprika, mlete cierne korenie, rasca a trochu oleja. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky oškrábte a nakrájajte na plátky, klobásu a cibulu na kolieska. Z alobalu pripravte 4 stvorce o velkosti asi 30 x 30 centimetrov. Pripravený alobal potrete kvapkou oleja. Všetky suroviny rozdelte na stvrtiny. Dostredu alobalu dajte zemiaky, ktoré osolte a orascujte, a na ne položte osolené a okorenene maso. Potom dame cibulu, klobásku a navrch 2 plátky slaniny. Nakoniec balíček zaprašte stipkou mletej papriky a zabalte tak, aby behom pečenia nemohla šťava vytiect. Podle potreby vrstvu alobalu zdvojnásobte. Pripravené balíčky dajte na plech, vložte do truby vyhriatej na 200 stupňov a pečte asi 50 minut. Podávajte s čerstvou zeleninou nebo salátom. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (18.2.2013, 12:38) |
Super mňamka keď je teplo dávame do pahreby už aby bolo leto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |