
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Dagmar B. (dadulla) ID 11417 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Ryžové rezance s feniklom,cviklou a tofu[ recept č. 51429 zo dňa 11.12.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY čerstvý fenikel, 2-3 kusy červenej repy, ryžové rezance, údené tofu, olivový olej, sójová omáčka, nori vločky - morské riasy POSTUP PRÍPRAVY Cviklu uvaríme v parnom hrnci, poprípade v klasickom. Cviklu, fenikel zmiešame s rezancami pripravenými podľa návodu. Tofu rozkrojíme na polovicu, opečieme na olivovom oleji, pokvapkáme sójovou omáčkou a posypeme riasami. Dobrú chuť:) |