. .. .. .. .. .. .
. .

Lahodkove zavitky z tofu - RECEPT 11829

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 65067 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Lahodkove zavitky z tofu


[ recept č. 11829 zo dňa  ]


Lahodkove zavitky z tofu


POTREBNÉ PRÍSADY

2 salky podrveneho bieleho tofu, 1 salka pokrajanej mrkvy, 2PL oleja, 1PL lanoveho semienka, 5PL teplej vody, 1/2CL soli, 1 1/2CL solcanky(vegeta), 1/2CL zazvoru, 2PL sezamu, 5PL psenicnych klickov, muka na obalovane, olej na vyprazanie

POSTUP PRÍPRAVY

Lanove semienka macame v teplej vode 15 minut. Prvych 5 surovin po tejto uprave zmixujeme na jemnu hmotu. Sezam a klicky nasucho oprazime, pomelieme na kavovom mlynceku a zmiesame s ostatnymi surovinami. Z tejto hmoty tvarujeme valceky velkosti cevapcici, obalime v muke a vyprazime v oleji.
<< Návod na vkladanie obrázkov do receptu | Lahodkove zavitky z tofu | Tvarohovo-šľahačková >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (8.5.2009, 9:58)
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam (Y)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (8.5.2009, 20:47)
(*)toto je naozaj vyborny recept!! :-p
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.5.2009, 17:32)
ty,klaudi,a bez mixovania by to neslo? keby som napr. tu mrkvu postruhala? nemam mixer zatial. *-)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (7.5.2009, 22:57)
(tudledudle)neviem ti ja...tam ide o to, ze to lanove semeno ked sa namoci tak pusti taky sliz.A ked to zmixujes s tym vsetkym, tak to tak drzi po kope-a neviem ci by to drzalo ked by sa to len postruhalo- z toho vznikne taka pasta hustejsia, ale jemna a krehka...to je taka zvlastna konzistencia- radsej este pockaj kym budes mat mixer...ale fakt neviem-mozno by to slo....ale keby sa to kvoli tomu mixovaniu nepodarilo, tak by ma to mrzelo :'( :'( :'(
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (8.5.2009, 9:30)
tak ja radsej pockam,lebo kto si pocka,ten sa docka a tiez by ma mrzelo,keby to prave kvoli tomu nevyslo. :-$
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (8.5.2009, 20:49)
(F)trpezlivost (F)ruze prinasa (F) to je vlastnost, ktora mi zatial nejde.... 8o| som strasne nedockava, a chcem mat vsetko hned a teraz ;-)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (4.3.2009, 21:39)
[A] neviem....ale ked sa to vypraza v olivovom alebo nejakom kvalitnom oleji.... *-) netreba to s vyprazanim prehanat, ale obcas..... :-$ (zajic) a je to dobrucke.... :-$
ODPOVEDAŤ
Viera F. (Fafav) ID 30923 (4.3.2009, 21:23)
neviem, ale všetky zdravé ingrediencie zničíme nakoniec smažením? Nedalo by sa inak?
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.5.2009, 17:32)
upiect v rure na plechu s papierom na pecenie :-p
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (4.3.2009, 21:23)
(L) len tie nase su uz trocha obite :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Majka B. (Majka82) ID 43088 (4.3.2009, 20:54)
Aaaa take iste tanieriky ma aj moja mamina...dostala ich ako svadobny dar...vas tanier mi pripomenul domov [A] :-$ (child10)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu