. .. .. .. .. .. .
. .

Sójové rezance s čínskou zeleninou - RECEPT 10177

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 32431 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Sójové rezance s čínskou zeleninou


[ recept č. 10177 zo dňa  ]


Sójové rezance s čínskou zeleninou


POTREBNÉ PRÍSADY

Balíček sójových rezancov, balíček mrazenej čínskej zeleniny, vegeta, 3-4 strúčiky cesnaku, 1/4 masla (alebo dve lyžice), sójová omáčka, worcestrová omáčka, 1/2 lyžice bieleho vína (nemusí byť), pšeničné klíčky (alebo Solamyl na zahustenie)

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Sójové rezance nasypeme do misky, zalejeme 1/2 l vriacej vody, pridáme dve lyžičky vegety, lyžicu sójovej a lyžiču worcestrovej omáčky, premiešame a necháme postáť minimálne hodinu.
Na masle opražíme na tenké plátky pokrájaný cesnak, pridáme zmrazenú čínsku zeleninu (teraz som mala nejakú inú, najradšej mám zmes s tými tmavými hubami)
pridáme sójové rezance - celý obsah, aj s "nálevom"
za lyžicu-dve bieleho vína /alebo šampusu/, premiešame, ak treba, jemne dosolíme
zakryjeme a necháme podusiť aspoň 20 minút.
Keď už máme menej šťavy, pridáme lyžicu pšeničných klíčkov, necháme len chvíľku prevrieť a odstavíme. Alebo si miesto klíčkov zahustite lyžičkou Solamylu rozmiešaným v troške vody.
Podávame s ryžou, hranolkami. Výborne sa k tomu hodí kompót, zeleninový šalát. My sme mali mrkvový. No a kto nemá rád sóju, môže ju nahradiť kuracím, či bravčovým mäskom.
Mrkvový šalát: na dve veľké mrkvy dve lyžice cukru, dve lyžice citrónovej šťavy a 2-3 lyžice vody. Premiešam, nechám chvíľu postáť a potom ak treba, ešte dochutím. *Dobrú chuť*


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pro manželovu babičku k narozeninám | Sójové rezance s čínskou zeleninou | Liptovsky metenik (kapustnik) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (2.10.2015, 14:18)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Milica K. (margoa) ID 23592 (10.6.2009, 10:10)
ja uz budem pisat iba, ze krasne (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (11.6.2009, 16:19)
Ďakujem krásne (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
MAJA B. (barny) ID 2295 (14.2.2009, 12:06)
adrianka 1****** naozaj faNTASTICKE JEDLO (pl)VELMI VELMI NAM CHUTILO ZBOZNUJEM TAKETO JEDLA KED BUDES ROBYT DAJ VEDIET RADA TA NAVSTIVYM :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (19.2.2009, 8:41)
:-) :-) :-) Teším sa Majka, aj my to máme veľmi radi (jidlo) ;-)Tak nabudúce mám toho navariť ako guľášu? :-D (D) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu