. .. .. .. .. .. .
. .

Škoricová panna cotta na medovej sušienke - RECEPT 50940

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 254348 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Škoricová panna cotta na medovej sušienke


[ recept č. 50940 zo dňa  ]


Škoricová panna cotta na medovej sušienke


POTREBNÉ PRÍSADY

Hmota panna cotta: 100 g kryštálového cukru 300 ml mlieka 1 vanilínový cukor (20g) 1 balíček želatíny 250 ml smotany na šľahanie Medové cesto: 200 g hladkej múky 2 lyžice medu 1/2 lyžičky sódy bikarbóny 50 g práškového cukru 1 lyžička škorice 30 g margarínu 1 vajce K tomu: karamel (cukor + smotana na šľahanie), mletá škorica, mandarínky a šľahačka na dozdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

Hmota panna cotta:
V mlieku rozrobíme želatínu a necháme 10 minút postáť. Spolu s kryštálovým a vanilínovým cukrom privedieme do varu. Necháme 10 minút ochladiť a vmiešame smotanu na šľahanie. Hmotu nalejeme do silikónových formičiek a necháme stuhnúť

Medové cesto:
Z uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré dáme na pol hodinu do chladničky (nie je to nutnosťou). Cesto vyvaľkáme na tenko a pomocou valčeka prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180°C do ružova. Po upečení plát ešte horúci zošuchneme z plechu a pomocou kruhovej formičky vykrojíme kolieska.

Škoricová panna cotta na medovej sušienke:
Vykrojené kolieska natrieme jemne vychladnutým karamelom a poukladáme stuhnutú smotanovú panna cottu. Ozdobíme šľahačkou, mesiačikmi mandarínok a posypeme škoricou, príp. čokoládou. Taktiež môžme použiť lístok mäty.
<< Traktor Tom | Škoricová panna cotta na medovej sušienke | Tvarohová torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu