
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Martina G. (merykey) ID 87523 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | cukinove slimaky[ recept č. 50224 zo dňa 5.10.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY cukina, bryndza, maslo, korenie, tymian POSTUP PRÍPRAVY Recept je zo stranky: http://www.nasliptov.sk/rady-a-tipy/kulinarsky-sprievodca/Cukinove-slimaky?recept=27. Nakrajat cukinu pozdlzne na 3mm platky, potriet oliv.olejom a upiect v rure domakka. Bryndzu vymiesat s maslom, korenim a tymianom a natierkou nahrubo natriet platky cukin. Stocit a podavat ako jednohubky. |
Denisa P. (denip) ID 17850 (4.12.2012, 22:16) |
Ja robím niečo podobné, len namiesto cukety použijem baklažán, ale postup je ten istý. Do syra riccota vmiešam bazalku, naukladám do zapekacej misy a zalejem paradajkovou talianskou omáčkou. Zapečiem, podávam ako prílohu k mäsu, alebo ako samostatné jedlo. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |