
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Jana J. (JanaJa) ID 4469 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Baklažanový paprikáš - rýchle a chutné[ recept č. 50001 zo dňa 22.9.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 stredne veľký baklažán, 250 ml smotana na šľahanie ( najlepšie 33%) 2- 3 pol. lyžice kečup prípadne paradajky 2 malé alebo paradajkový pretlak( 2 pol. lyžice) pór, cibuľka, vegeta, provensálske korenie podľa chuti tmavý cukor alebo klasický ak použijete pretlak či paradajky. olej POSTUP PRÍPRAVY Postup: Na oleji poduste na jemnúčko nakrájanú cibuľku alebo pór, pridajte k nej na kocky - malé resp. na prúžky nakrájaný baklažán. Ten môžte so šupkou alebo bez nej ako Vám chutí. Ak so šupkou poduste dlhšie.Baklažán nepotrebujete dusiť dlho, keď ma sklovitý nádych alebo je už mäkký pridajte 2 pol. lyžice kečupu resp. paradajky na kúsky nakrájané alebo pretlak. Dobre premiešajte ak ste dali paradajky pridajte cukor. 1/2 čaj. lyžičky vegety, trocha korenia ktoré máte radi a soľ. Do masy vlejte smotanu a na malom ohni nech Vám zovrie. Podávajte s cestovinami, ryžou alebo zemiakmi. Najviac chutí s cestovinami. AK by sa Vám zdal paprikáš hustý pridajte mlieko alebo sladkú smotanu. Takto si môžte pripraviť aj cukinu alebo akékoľvek mäso. Dobrú chuť. Fotku som zatiaľ nestihla keď sa mi to podarí priložím. |